I Juričan ima prijedlog za Plenkovića i Znanstveni savjet: Ovo su pravi ljudi za taj posao

Damjan Tadic / CROPIX

Dario Juričan je također uputio pismo premijeru Andreju Plenkoviću u kojemu mu predlaže pet novih članova Znanstvenog savjeta.

Dario Juričan putem svojeg Facebooka uputio je premijeru Andreju Plenkoviću prijedlog za pet novih članova Znanstvenog savjeta.

Objavu Juričana prenosimo u cijelosti:

“Dragi Plenx!



Kako si iz Znanstvenog savjeta napokon posmicao tih petoro bundžija i uznemiravatelja javnosti, dozvoli da ti na upražnjena mjesta predložim prave ljude za taj posao – stavi pravu stvar na pravo mjesto!

Kao prvog bih predložio Milana Bandića. Taj je uvaženi epidemiolog 18. listopada 2020. izvolio izjaviti: “Ovo će trajati još dva, tri tjedna, a onda ćemo ići silaznom putanjom.” Osim što je Milan vidovit, svakako treba naglasiti i njegov genijalan doprinos na terenu: pranje ruku lugom. Kako on ima i BiH putovnicu, ti ga Plenx beziciraj za svoj Savjet, kako taj veliki um ne bi otišao pružati znanstvene usluge u susjednu domovinu.

Nadalje, popularna Alis Marić bit će veza s prijevoznicima. Ona prema boji njihova glasa može odrediti sve o nečijem epidemiološkom stanju i daljnjoj sudbini. Nju bih stavio na čelo Savjeta.

Tatjana Tomašević, sestra Vilija Beroša, članica uprave CIOS-a, čini se kao pogodna osoba koja bi mogla riješiti sav glomazni otpad, koji se nataložio u Vladi. Moraš priznati, moj Plenx, da toga nema baš malo, iako svako toliko provedeš generalno čišćenje i razdvajaš otpad na dvije velike hrpe. Sigurno ćeš dobiti i dobru cijenu.

Don Stojića, voditelja poslovne jedinice Sv. Mati Slobode, svakako ne zaboravi! Treba ti takvih epidemiologa.

Zvonimir Šostar iz zavoda Andrija Štampar može srediti čišćenje bolnica metodom Suhi led. To mu je u malom prstu, detalje možeš naći u njegovoj optužnici na zagrebačkom Županijskom sudu. Usput može biti vezist između tebe Plenx, pajde ti Milana Bandića, Uskoka i Znanstvenog savjeta.

Evo, nadam se da sam pomogao.

Neka smo živi i zdravi!”, napisao je Dario Juričan.

PREDLAŽEM PLENXU PET NOVIH ČLANOVA ZNANSTVENOG SAVJETA!

Dragi Plenx!
Kako si iz Znanstvenog savjeta napokon posmicao…

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

 

Komentari