HDZ-ovci raspalili po Restartu: Jeste li ime koalicije ukrali iz Republike Srpske ili Hanza medije?

Srdjan Vrancic / CROPIX

U HDZ-u je održana press konferencija na kojoj su njihovi zastupnici pričali o glavnim protivnicima na predstojećim parlamentarnim izborima, a nisu propustili priliku da pohvale svojeg premijera Andreja Plenkovića.

“HDZ bori se s krizom, a pitanje je koga mi sada želimo na čelu vlade – Bernardića ili Plenkovića? Plenković je pokazao što se sve može rješavati u jednom mandatu, rješavali smo pitanja koja nisu bila riješena 30 godina”, rekao je Josip Borić pa komentirao protivnike:

“SDP je prije par mjeseci rekao da će se nazvati antikorupcijski savez prije par mjeseci, no sada su od toga odustali i nazvali se Restart koalicija. No naziv koalicije je preuzet ili iz Republike Srpske ili iz Hanza medije jer su i jedni i drugi imali programe koje su tako nazivali. Dakle, oni i ime koalicije plagiraju”, rekao je Josip Borić.

“Tko laže, taj i krade. Bernardić se slika s kupusom, vozi pijan… Eto tko je on”, dodao je Borić.



Po Davoru Bernardiću i Kreši Beljaku raspalila je Sunčana Glavak: “Bernardić traži povjerenje, a ne razumije apsolutno ništa. Nesposoban je, onako klaunovski”, rekla je Glavak. Pokazala je fotografiju Kreše Beljaka i rekla kako je on poznat kao Pajser, po obijanju automobila, a Bernardićevu je fotografiju podigla i rekla kako je u pitanju neodgovoran političar”.

Komentari