HDZ-ov donačelnik završio je u pritvoru: Muža su mi udarali šakama i letvom, ozlijeđen je

Foto: Robert Fajt / CROPIX

U srijedu popodne dogodio se sukob u Rovanjskoj kod Zadra. Troje ljudi je privedeno, a kako se neslužbeno doznaje, radi se o donačelniku Jasenica i njegovoj obitelji

Dane Rončević, HDZ-ov donačelnik općine Jasenice, priveden je zajedno s ocem i bratom zbog sumnje na nanošenje teških ozljeda u pokušaju, neslužbeno se doznaje.

Navodno se trojac u Rovanjskoj kraj Zadra jučer potukao sa susjedom i, kako tvrdi susjedova supruga, izudarali su ga šakama, letvom i kamenom. Kako doznaje 24sata, prenoćili su u pritvoru, kriminalistička obrada je u tijeku.

Navodno, donačelnik Rončević već neko vrijeme ima nesuglasica sa svojim susjedom Jurom Ćozom koji tvrdi da mu fekalije iz septičke jame Daninog oca cure u kuću. Čini se kako je sad situacija eskalirala.



“Suprug se na cesti iznad kuće htio dogovoriti sa susjedom Ivanom Rončevićem, Daninim ocem, oko problema kojeg imaju. Muž je normalno pričao s Ivanom, inače starijim čovjekom, a onda je odjednom došao njegov sin Josip, Danin brat, i počeo prijetiti mom mužu. Njih dvojica su se potukli, a onda je prišao Dane sleđa i udario mog muža po leđima. Zatim je Ivan kamenom pogodio mog muža u oko, a Josip ga je tukao letvom. Okružili su ga, došla je cijela njihova familija”, rekla je gospođa Anica Ćoza za 24sata.

Komentari