HDZ odgovorio Milanoviću: Ponaša se kao iskompleksirani luzer! I dalje je opsjednut Plenkovićem

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Nakon što je danas predsjednik Zoran Milanović iz Sinja rekao kako je premijer Andrej Plenković ‘u hrvatski politički vokabular uveo laž’, te ga je nazvao ‘komunističkim pitomcem’, HDZ je na svom Facebook profilu odgovorio predsjedniku. 

“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova ‘slavna’ inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ‘prekaljeni ratnik’ nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.



‘Prekaljeni ratnik’ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku

Milanović o Plenkoviću: Laž je riječ koju je on uveo u politički vokabular

Komentari