HDZ objavio snimku Milanovićeva pada s oklopnog vozila ‘Prekaljeni ratnik ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima’

Foto: Nova TV

HDZ je uzvratio predsjedniku Zoranu Milanoviću na napade oko obilježavanje Oluje. Na Facebooku su objavili snimku njegov pada s oklopnog vozila Patrije kada je bio premijer. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još od poraza na izborima 2016.).


Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’ te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, napisali su na Facebooku.


Komentari