HDZ napao SDP: Udari, slaži i bježi – to je Bernardić! Krši propisane mjere, a poslao bi Plenkovića u samoizolaciju

HDZ - Hrvatska demokratska zajednica / Facebook

Nakon što je potvrđeno da je prvi tenisač Novak Đoković pozitivan na koronavirus, a predsjednik Vlade Andrej Plenković koji je bio s njim u kontaktu nije u samoizolaciji, protukandidati HDZ-a oštro su napali premijera. Ovu situaciju su iskoristili kako bi prozvali Stožer, ističući da je riječ o HDZ-ovom izbornom stožeru. Najglasniji u prozivkama bio je SDP, ali HDZ im nije ostao dužan.

“SDP – LICEMJERJE VAM JE IME!

I dok svakodnevno slušamo nadriliječnike iz RESTART koalicije koji ignoriraju ili čak omalovažavaju epidemiološku struku oko definicije bliskog kontakta u vezi s COVID19, vrijedi pogledati kako se u SDP-u ponašaju i koliko uporno „lider opozicije“ Davor Bernardić krši propisane mjere. Sami redovito krše sva pravila, a poslali bi premijera u samoizolaciju u cilju ponovnog bijega od TV sučeljavanja. Udari, slaži i bježi – to je Bernardić!

Jednako kao što se SDP danas ruga stručnom stajalištu epidemiologa, tako je i Bernardić „najavljivao“ da će RH u nekoliko tjedana dobiti novih 400.000 nezaposlenih. No nema ih, i to zahvaljujući mjerama naše Vlada RH koja je izdvojila 6 milijardi kuna za plaće za više od pola milijuna radnika u privatnom sektoru. Također, RH je i dalje među tri države EU s najmanjim brojem oboljelih na milijun stanovnika, što nas svrstava u red zemalja koje se najuspješnije bore protiv zaraze.”



Komentari