HDZ DOŠAO DO ODLUKE Kalmeta, Culej i Kovač na listama su zbog uključivosti

Damir Krajac / CROPIX

Nakon sastanka Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojima su usvojene izborne liste predsjednik stranke Andrej Plenković kazao je kako su Božidar Kalmeta, Stevo Culej i Miro Kovač na izbornim listama zbog uključivosti.

“Liste ćemo predati sutra, a one su utvrđene konsenzusom oba tijela, Predsjedništva i Nacionalnog vijeća. Veselimo se izbornoj utakmici i vjerujemo da ćemo na temelju našeg programa, koji ima pet točaka, poslati poruku o svemu onome što je ispred nas.

Njime ćemo dati priliku da na temelju jasne vizije budućnosti, izbornog programa i onoga što je iza nas građani biraju na izborima radna mjesta i brz ekonomski oporavak”, rekao je Andrej Plenković nakon sastanka.

Kada su u pitanju Božidar Kalmeta, Stevo Culej i Miro Kovač, kazao je kako su oni na listama kako bi poslali poruku unutarstranačke demokracije.



“Htjeli smo pokazati uključivost i da bez obzira na unutarstranačke izbore ovi izbori trebaju značiti sinergiju, posebno u tijeku kampanje. S ovakvim potezima šaljemo poruku našim biračima da je to dobro i za unutarstranačku demokraciju i za Hrvatsku”, rekao je Plenković, prenosi N1.

Komentari