Grmoji na društvenim mrežama poslali sliku djeteta u mrtvačkom sanduku i poručili kako će ‘patiti kao Mišo Kovač’

U središtu medijske pozornosti našao se Mostov zastupnik Nikola Grmoja, nakon najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande. On je u utorak rekao kako je primio prijetnje smrću.

“Noćas nisam mogao zaspati do tri sata jer sam primio prijetnje smrću”, rekao je Grmoja novinarima u Hrvatskom saboru, objavio je N1.

Objasnio je da je te prijetnje primio putem društvene mreže.

Grmoja je rekao kako te prijetnje “nisu toliko uznemirile”, već ga je uznemirila prijetnja smrću njegovu djetetu.


“Slika djeteta u mrtvačkom sanduku, i to da ću patiti kao Mišo Kovač (pjevač čiji je sin izgubio život sa 16 godina) i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo, nisam čovjek koji se boji, sama ta slika je potresna”, naglasio je Grmoja.

 

Slučaj će prijaviti policiji

Dodao je kako će tu prijetnju najvjerojatnije prijaviti policiji i to stoga što prijetnja nije izravno upućena njemu već njegovom djetetu.

Grmoja je rekao kako se sada provodi “haranga, jedan vid propagande” protiv njega, bez da mu se pružilo priliku da ga se sasluša.

“Ovdje se radi o medijskoj harangi. Hvala svima koji su sudjelovali, hvala udruzi Zagreb Pride što me optužila iako nije pogledala mojih 20 statusa u zadnjih 10 dana na Facebooku, gdje pozivam one koji me podupiru da ne uzvraćaju uvredama na uvrede, da svakog čovjeka treba  poštivati, hvala im za slike koje sam noćas dobio”, naglasio je.

Mostov zastupnik, kojeg su neki mediji, političari i LGBTIQ udruge optužili za homofobni ispad i kopiranje totalitarne agende Viktora Orbana, naglasio je kako o pravima seksualnih manjina uopće nije govorio, niti je u istoj rečenici spomenuo osobe homoseksualnih sklonosti i pedofile.

Propaganda je jedno, a pravo nešto sasvim drugo, rekao je.

Na upit o tome je li Zagreb Pride za njega propaganda odgovorio je kako “svatko u slobodnoj zemlji može hodati za svoja prava”.

“Ja s tim nemam nikakvih problema”, zaključio je.

Komentari