Gradonačelnik: Krenite rješavati problem narkotika na ulicama, pitanje je vremena kada će se pojaviti još jedan ‘Filip Zavadlav’

Goran Mehkek / CROPIX

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić osvrnuo se na problem narkotika na vrgoračkim ulicama, prozvao je MUP da počne rješavati taj problem, ali je i naložio vatrogascima da obave izvanredni liječnički pregled.

“Dosta! Nakon određenih reakcija građana, danas sam dao nalog zapovjedniku naših vatrogasaca da svi u DVD-u koje financiramo javnim novcem obave izvanredni liječnički pregled i kontrolu na moguće prisustvo nedozvoljenih opojnih sredstava. Iako je današnji nenajavljeni pregled bio obavezan, pregled nisu obavili baš svi iz njima znanih razloga. Pohvaljujem većinu koja se odazvala i zadovoljila rezultatima. Ovo je druga nenajavljena kontrola nakon prve provedene u ožujku. Nakon žutih kartona, idu crveni pa kome pravo, kome krivo.

Nemam ovlasti u radu DVD-a, ali dok sam gradonačelnik ne mislim financirati one koje izbjegavaju testove, a još manje više biti slijep kraj zdravih očiju. I ne samo to…ovaj status pročitat će mnogi pa ću biti do kraja jasan. Do sada sam molio odgovorne u MUP-u da krenu rješavati problem narkotika na našim ulicama. Granično smo mjesto. Krenite u akcije i prestanite voditi politiku nezamjeranja u malom gradu inače je pitanje vremena kada će se pojaviti još jedan “Filip Zavadlav”, napisao je Pranić.



Komentari