Francuski profesor tvrdi kako je prvi pacjent zaražen Covidom-19 u Francuskoj otkriven još u prosincu prošle godine

screenshot

Što ako je nulti pacijent otkriven ranije od službenih podataka?! Francuski profesor Yves Cohen otkriva kako je u Francuskoj 27. prosinca 2019. pacjent testiran na koronavirus bio pozitivan.

“Obnovili smo sve PCR testirane na pacijentima s upalom pluća u prosincu i siječnju čiji su rezultati bili negativni”, rekao je Yves Cohen na BFMTV-u ove nedjelje popodne.

“A od 24 pacijenta imali smo pozitivan slučaj u Covid-19, 27. prosinca, kada je bio hospitaliziran”, tvrdi profesor Cohen.

“Bio je bolestan 15 dana i zarazio je svoje dvoje djece, ali ne i svoju suprugu, koja radi u supermarketu, na štandu za prodaju ribe”, rekao je Yves Cohen.



Ova informacija baca novo svjetlo na teoriju o tome kako se je koronavirus počeo širiti, jer kako se čini to se je dogodilo puno ranije nego se misli, a samim time još će biti teže otkriti nultnog pacjenta, ako je to uopće sada i moguće. Nenad Bakić je podjelio ovu vijest na svom Facebook profilu.

“Opet jako važna vijest!

Francuski profesor kaže da je prvi slučaj korone u Francuskoj bio već prošle godine. Prvi koji su otkrili, a tko zna kad bi onda bio stvarno prvi.

Tako da ima sve više indicija za narativ da se epidemija počela nezamijećeno širiti Zapadnim svijetom puno ranije, a znate što to znači na eksponencijalnoj krivulji! Ako krenete s 10 ili s 1000 zaraženih, nakon nekog vremena će biti 500 vs. 50.000.

Zato su možda nesrazmjerno patile zemlje koje su jako međunarodno povezane: Italija (sjeverna), Francuska, Belgija, Švedska, Španjolska… o tome su neki dan i Šveđani pisali (u prvom komentaru), ali ovo daje skroz novo svijetlo…,” piše u svojoj objavi Nenad Bakić.

Opet jako važna vijest! Francuski profesor kaže da je prvi slučaj korone u Francuskoj bio već prošle godine. Prvi koji…

Gepostet von Nenad Bakic am Montag, 4. Mai 2020

Komentari