Fotoreporter koji je slikao Đokovića i Plenkovića: Moj prvi nalaz je negativan, a moram u samoizolaciju

HTS/Mario Ćužić

Fotoreporter Mario Ćužić, koji radi za Hrvatski teniski savez, osvrnuo se na svoje iskustvo s teniskog turnira u Zadru. On piše kako zbog bliskog kontakta ‘mora u samoizolaciju’ iako je negativan na koronavirus. Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Ja sam u samoizolaciji jer sam bio u neposrednom kontaktu s Dimitrovim (vozio se u kombiju s njegovim trenerom i s njim od Zemunika do hotela 45 minuta, nismo imali kontakt tijelima, dapače, sjedio sam red iza njega. Moj prvi nalaz je negativan. Moram u samoizolaciju. Premijer kaže da se nije dodirivao s Novakom koji je prema najnovijim informacijama također zaražen. S obzirom da sam fotografirao taj susret i objavljen je na službenim stranicama i društvenim mrežama. Moje pitanje je je li ovo kontakt ili nije? Što vi mislite? #ostanimoodgovorni”, napisao je Čužić.

Lošu vijest da je zaražen objavio je u ponedjeljak.



“Dragi prijatelji i pratitelji nakon sinoćnjeg neodigravanja finala i prekida Adria Toura, a s obzirom da sam kao službeni fotograf bio u neposrednom kontaktu s Grigorom Dimitrovim i ostalim igračima, sinoć sam u Zadru napravio test na virus COVID-19. U ranojutarnjim satima sam e-mailom dobio nalaz koji je negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz korona virus i vjerujem da sve kolege fotoreporteri, novinari, prijatelji koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu. Došao sam u Zagreb i u samoizolaciji sam narednih 14 dana. Ako će biti ikakvih promjena pravovremeno ću obavijestiti sve koji su bili sa mnom u kontaktu na Adria Touru u Zadru”, napisao je tada.

 

PLENKOVIĆ O ĐOKOVIĆU ‘To nije bio blizak susret, pozdravili smo se s pristojne distance’; BOŽINOVIĆ O GRANICAMA ‘Vjerojatno ćemo promijeniti režim’

Komentari