FOTO Seve nastupala u majici s likom Isusa, imala je i ispisanu poruku

Foto: Instagram

Severina (50) je nastupala u petak u Svetoj Nedelji povodom proslave Dana grada, a snimku s koncerta splitska pjevačica objavila je na svojim društvenim mrežama.

Popularna hrvatska pjevačica prvi je put nastupala u tom gradu, a snimka s nastupa otkriva da je Trg Ante Starčevića u Svetoj Nedelji bio u potpunosti ispunjen. U prvim su redovima stajala razdragana djeca, a dok je pjevala pjesmu Dalmatinka, Severina je sišla s pozornice i pozdravljala najmlađi dio publike.

Splitska pjevačica za tu je prigodu odjenula plave hlače i bijelu majicu s printom Isusa, a kombinaciju je upotpunila bijelim tenisicama i zlatnom ogrlicom. Majica s likom Isusa na sebi je imala natpis “Možete reći da sam sanjar, ali nisam jedina”, što je Severina napisala i u opisu videa koji je podijelila na društvenim mrežama.

Također, aureola iznad Isusa žute je boje, dok su detalji na Kristovoj kruni u plavim nijansama, što predstavlja boje ukrajinske zastave, čime je Severina vjerojatno još jednom iskazala podršku ukrajinskom narodu.Inače, takva je majica u prodaji u jednoj trgovini u Splitu, a košta 27 eura (oko 200 kuna), piše Direktno.

Komentari