FOTO Kći Simone i Ante Gotovca napunila 16 godina, pogledajte kako sada izgleda

Simona Mijoković i Ante Gotovac zajedno imaju kćer Gabrielu, koja je sada napunila 16 godina, a ponosna mama rođendan joj je čestitala na Facebooku njihovom zajedničkom fotografijom.

Simona Mijoković i Ante Gotovac nekad su bili jedan od najpoznatijih domaćih parova i svojim turbulentnim odnosom privlačili su veliku pozornost javnosti.

Vjenčali su se 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici i u braku proveli šest godina, a zajedno su dobili i kćer Gabrielu, koja je sada napunila 16 godina, prenosi dnevnik.hr.

Mama joj je rođendan čestitala na Facebooku, na kojem je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.



“Želim ti svetost, želim ti nebo. Želim sve to više Gospodina u životu tvome. Da s Njime koračaš, da s Njime dišeš. Da u Njemu činiš svako djelo milosrđa. Da za Njega svjedočiš. Neka te istina i milost čuvaju u vječnoj ljubavi. Ljubavi božjoj, ljubavi iznad svega prema Bogu i bližnjemu. Sretan ti 16. rođendan ‘djevojčice’ moja, volim te do neba i natrag – beskrajno”, napisala je Simona, a mnogi su se pridružili čestitkama te su u komentarima pisali kako je Gabriela prava ljepotica na mamu.

https://www.facebook.com/Simona.sajn/posts/4961897407220783

Simona, inače, posljednjih deset godina živi potpuno drugačijim životom od onog kada je bila u braku s Antom. Sreću je sada pronašla u molitvi i obiteljskoj idili, a sa suprugom Stanislavom i četvero djece živi u Austriji.

 

 

Komentari