Emisija, koju je prije dva dana nazvala Dubravka Šuica i u eteru napala voditelja, večeras je skinuta s programa

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Emisija Glas naroda na Dubrovačkoj televiziji skinuta je s programa dva dana nakon što se u eter javila ljutita bivša gradonačelnica, aktualna potpredsjednica Europske komisije za demografiju i demokraciju, Dubravka Šuica. Informaciju o tome da emisija večeras neće biti prikazana gledatelji su mogli doznati na kraju Dnevnika Dubrovačke televizije. Voditeljica je u odjavnoj špici javnost obavijestila da umjesto emisije Glas naroda mogu pogledati reportaže Emersona De Souze Cruza.

Nikakvo objašnjenje o razlogu za neprikazivanje emisije nije ponuđeno. Može se samo pretpostaviti da to ima nekakve veze s incidentom koji se dogodio u subotu, kada je Šuica nazvala emisiju i napala voditelja koji je nekom gledatelja dopustio da je proziva zbog njezine imovine.

Voditelj je rekao kako političari neće utjecati na njega

Dotični gledatelj najprije je kritizirao političare općenito, nakon čega se posvetio samo bivšoj gradonačelnici, tražeći objašnjenje kako od svojih prihoda financira troškove jahte navodno vrijedne 500 tisuća eura.



Nekoliko minuta kasnije, Šuica je nazvala emisiju kako bi se osvrnula na taj komentar. “Bilo je zanimljivo slušati gospodina, ali bilo je još zanimljivije čuti kako vi niste reagirali, dragi gospodine Pasko Tomaš”, kazala je voditelju, nakon čega ga je napala zbog toga što gledatelja nije spriječio da “iznosi objede, neistine, dezinformacije”.

Šuica je pritom podsjetila da je ona kuma Dubrovačke televizije, zbog čega je posebno ogorčena što je gledatelju dopušteno da se “blatom nabacuje na njezinu malenkost”. Tomaš joj je na to kazao kako je nije htio prekidati, ali neka mu sada kaže što od iznesenog nije istina, odnosno da točno demantira čovjeka. Šuica se nasmijala i kazala kako u ovoj državi postoje institucije koje to znaju.

“Jako je interesantno da se vi uopće bavite time!”, komentirala je. Nakon završetka razgovora, voditelj je javnosti poručio da neće dopustiti da bilo tko, a pogotovo političari, utječu na njegov rad, piše Telegram.

Komentari