Dvojac na ispitivanju zbog ranjavanja Branka (32) zvanog ‘Naranča’, već poznatog policiji

Foto: MUP/ilustracija

Zbog ranjavanja 32-godišnjeg Branka M., zvanog Naranča, splitska policija na kriminalističko istraživanje dovela je dvojicu muškaraca koje ispituju u vezi s okolnostima pucnjave na području Klisa.

Dojavu je policija dobila u ponedjeljak u 22.55 sati. Naranča je ranjen na području Klisa, a s teškom ozljedom glave izbačen je iz automobila na staroj kliškoj cesti, u blizini tunela. U trenutku dolaska hitne pomoći bio je bez svijesti te je prebačen u splitsku bolnicu. Utvrđene su mu teške i za život opasne ozljede.

a ispitivanju su, kako se doznaje, S. F. iz Konjskog kojega policija nije zatekla u kući, već ga je uhitila nekoliko sati kasnije u Cisti Provo, mjestu na pola puta između Trilja i Imotskog.

Osim njega na ispitivanju je i H. N. Kako kažu u PU splitsko-dalmatinskoj, kriminalistička obrada još uvijek je u tijeku, a o svemu je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Branko M. inače je otprije poznat policiji i to zbog posjedovanja većih količina droge, uglavnom marihuane te amfetamina, zbog čega je uskoro trebao ići na izdržavanje zatvorske kazne, dok je S. F. proteklih godina punio stupce crne kronike zbog nasilničkog ponašanja i tučnjava, piše 24 sata.



Muškarca propucali u glavu pa izbacili iz auta na cestu, uhićene dvije osobe

Komentari