Drele najavio kandidaturu za krapinsko-zagorskog župana: U sve ovo ulazim čist i bez ikakvih političkih ili bilo kakvih drugih repova

Davor Dretar/Patrik Macek/PIXSELL

Davor Dretar Drele saborski zastupnik Domovinskog pokreta najavio je svoju kandidaturu za krapinsko-zagorskog župana te će u svibnju iduće godine pokušati svrgnuti sadašnjeg župana SDP-ovca Željka Kolara. 

Drele je potvrdio da su jučer zastupnici DP u saboru imali sastanak oko priprema za lokalne izbore. Ujedno je održana i županijska skupština Krapinsko-zagorskog ogranka stranke. “Na tim sastancima, a posebno na ovom županijskom odlučeno je da ja idem u kandidaturu za krapinsko-zagorskog župana”, potvrdio je Drele za portal Dnevno.

“Sve su glasanjem potvrdili i moje kolege iz županijskog ogranka stranke, i ja ću krenuti u utrku za župana protiv zasad poznatog kandidata i sadašnjeg župana Kolara. Čekamo naravno koga će ostale političke opcije istaknuti kao svoje kandidate”, dodaje Davor Dretar.

“U politiku sam ušao u petom mjesecu ove godine, ne znam dal’ mogu biti spreman za takve borbe, ja dolazim iz realnog sektora, radio sam kao što je poznato puno toga. U sve ovo ulazim čist i bez ikakvih političkih ili bilo kakvih drugih repova. Oba su mi roditelja rođena u Zagorju, a i puno mi je tamo još uvijek i puno rodbine i prijatelja”, ističe Drele.



“Vjerujem da ću u suradnji s našom županijskom organizacijom pripremiti jedan dobar program za Krapinsko-zagorsku županiju a potom je sve u rukama birača koji će na kraju o svemu odlučiti”, kaže Davor Dretar – Drele najavljujući ekskluzivno za Dnevno svoju kandidaturu za župana i novu političku borbu koja ga očekuje.

Komentari