DRAMA U SABORU Katarina Peović tvrdi da ju je napao HDZ-ov Vinko Zulim: Bezumno je urlao da su mi pretci bili koljači

Saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović rekla je na društvenim mrežama da joj je prijetio novi saborski zastupnik HDZ-a iz 10. izborne jedinice, Vinko Zulim.

“U pauzi u Saboru verbalno me napao HDZ-ov zastupnik Vinko Zulim bezumno urlajući da su mi pretci bili koljači. Pokušali smo ga zamoliti da nas ostavi na miru ali ni to nije pomoglo dok ga njegovi nisu odvukli iz kafića”, napisala je Peović na Twitteru.

 

Podsjetimo, to danas nije bio jedini incident. Još jutros na istoj društvenoj mreži Mostov Nikola Grmoja objavio je kako mu je prijetio čelnik platforme Možemo, Tomislav Tomašević.

Nikola Grmoja: Tomašević mi je prijetio. Kaže da ću platiti zbog nastupa na televiziji

Također podsjećamo i tko je Vinko Zulim. Kontroverznom i osebujnom načelniku Segeta nisu strani fizički obračuni s neistomišljenicima, psovke, sumnje u svojatanje imovine koja pripada svim mještanima. To je samo su dio dugogodišnjih ‘grijeha’ Zulimovog političkog djelovanja trenutno najdugovječnijeg načelnika na području srednje Dalmacije.

HDZ saborskom foteljom nagradio ‘vječnog’ načelnika Segeta. Fizički se obračunavao sa ženama, novinarima, trošio tisuće na janjetinu…

Komentari