Domovinski pokret reagirao na navode da je Tihomir Orešković njihov novi adut: Okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Profesor Stjepo Bartulica u nedjelju je objavio fotografiju na kojoj su uz njega i bivši predsjednik Vlade, Tihomir Orešković te predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro uz poruku ‘Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned’.

Fotografija je izazvala brojna nagađanja, a glavno pitanje koje se izrodilo je hoće li upravo Orešković biti novi Škorin adut. O svemu se očitovao i Domovinski pokret.

NIKAD NE BI POGODILI! Evo tko bi mogao biti novo Škorino pojačanje“U povodu brojnih upita o značenju fotografije gospodina Stjepe Bartulice s Miroslavom Škorom i Tihomirom Oreškovićem, izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta.

Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena.”

 

Komentari