Domovinski pokret predstavio svoje kandidate u sedmoj izbornoj jedinici

Domovinski pokret je na konferenciji za medije u Karlovcu predstavio svoju listu za sedmu izbornu jedinicu sa Slavenom Dobrovićem na prvom mjestu.

“Zamišljam Hrvatsku u kojoj će se do važnih političkih odluka dolaziti na odgovoran način, bez utjecaja klijentelističkih skupina i na temelju mišljenja struke. To je ono što danas ne postoji jer se klijentelizam uvukao u svaku poru društva. Želimo da se do vlastitog prosperiteta u prvom redu, onda i do općeg, dolazi na temelju rada, kompetencija i znanja, a da se eleminira situacija u kojoj slabi pojedinci do važnih pozicija u društvu dolaze temeljem političke zaštite. Do tih promjena dolazimo kroz Domovinski pokret, okupljen oko gospodina Miroslava Škore, koji se zalaže i okuplja pojedince čija je zajednička pozicija nulta tolerancija prema klijentelizmu, korupciji i stranačkom uhljebništvu koje izjeda naše društvo”, rekao je Dobrović.

Istaknuo je i kako je različitost kandidata na listama Domovinskog pokreta prednost, a ne nedostatak jer su svi kandidati suglasni da je potrebna promjena u Hrvatskoj do koje se može doći pobjedom Domovinskog pokreta na parlamentarnim izborima.

Rješavanje problema statusa umirovljenika

Lazar Grujić, iz Stranke umirovljenika i drugi na listi, istaknuo je kako je Stranka umirovljenika našla razumijevanje i punu potporu u Domovinskom pokretu za rješavanje problema statusa umirovljenika. Naglasio je i kako su se priključili Domovinskom pokretu zbog ljudi koji su svoju karijeru i poslovni put izgradili vlastitim rukama i znanjem.



Ostali kandidati liste Domovinskog pokreta za sedmu izbornu jedinicu su: Ante Prkačin, Krešimir Čabaj, Draženko Kožul, Mladen Kuka, Žarko Delač, Ivona Petrak, Kristina Gogić, Kata Ninčević, Klaudija Mikolčević, Nina Mikulić, Zoran Bošković i Antonija Gradac.
Škoro je izrazio ponos i velika očekivanja u sedmoj izbornoj jedinici.

“Najvažnije je da učinimo sve što je u našoj moći da stvorimo Hrvatsku koja će biti poželjna za život”, rekao je Škoro dodajući kako se nada da će birači prepoznati vrijednosti za koje se Domovinski pokret zalaže.

Komentari