DJEVOJKA SILOVANA NA TULUMU Nakon što je zaspala, a dečko izišao iz sobe, ušao je drugi mladić koji ju je prisilio na seks

Pixabay

Jedna je djevojka prijavila silovanje na tulumu koji se dogodio na istoku Hrvatske prošlog vikenda. Policija je u pritvoru zadržala jednog mladića, a ispitano je njih desetak. Nad tim 25-godišnjakom se provodi istraga zbog sumnje da je djevojku (22) 14. lipnja prisilio na spolni odnos.

Te se subote održao tulum za 50-ak uzvanika u obiteljskoj kući jednog 27-godišnjaka dok mu roditelji nisu bili kod kuće, a pozivnice su se slale putem Instagrama, javlja 24 sata.

Jedna od uzvanica je ispričala da je to bio razuzdani tulum, a vjeruje da je na njemu bilo i maloljetnih djevojaka.

Bilo je alkohola, neke droge

“Bilo je alkohola, neke droge. Upoznali su me s curom za koju su kasnije rekli da je silovana. S tom je curom te večeri bio dečko koji je organizirao zabavu pa sam mislila da su oni u vezi. U početku je zabava bila odlična, dobra glazba, zezancija, lagano cuganje. U jednom trenutku druženja svih su postala intimna. Počeli su nestajati po sobama”, ispričala je za 24 sata jedna od djevojaka, koja je uskoro s prijateljicom napustila zabavu, a kasnije je čula da je došla policija jer je netko prijavio silovanje.



Prema neslužbenim informacijama koje ima 24 sata, djevojka je pristala na spolni odnos sa svojim dečkom. Nakon toga je ona zaspala, a dečko izišao iz sobe, no tada je u sobu ušao drugi mladić koji ju je pak prisilio na seks.

Nesretna se djevojka nije uspjela obraniti od njega, a neki kažu da je na njoj nakon svega bilo i tragova krvi.

25-godišnjak kojeg je policija nakon briseva i tragova krvi zadržala poriče da je silovao djevojku, a sama žrtva se ne sjeća identiteta mladića koji ju je silovao.

Komentari