Direktorica TZ Makarske Hloverka Novak Srzić napravila neobičan gaf, Makarsku rivijeru reklamirala fotografijom iz Mozambika

facebook

“Usprkos antifa kaosima i svim virusima… Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite… Makarska rivijera”, ove riječi Hloverka Novak Srzić napisala je u utorak na svom Facebook profilu.

Očito je cilj Hloverke Novak Srzić bio nahvaliti rodni kraj, ali sve je potkrijepila fotografijom koja nema apsolutno nikakve veze ni s Makarskom ni njezinom okolicom – naime, bajkovita pješčana plaža s Hloverkina profila zapravo se nalazi u – Mozambiku!

Nije dugo trebalo da to primijete i svi drugi – većina i dalje ne može vjerovati da je bivša prekaljena novinarka, TV voditeljica i aktualna direktorica Turističke zajednice Grada Makarske napravila takav gaf – štoviše, kasnije ga je čak pokušala i opravdati!



Usprkos antifa kaosima i svim virusima…ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite…Makarska rivijera ❤️

Gepostet von Hloverka Novak Srzic am Dienstag, 2. Juni 2020

‘Nisam znao da živim u Mozambiku’

“Romantično, gdje je ova plaža? – upitala ju je jedna gospođa, a Novak Srzić joj je odgovorila: “Na svakom dijelu naše rivijere, ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote”.

“Nisam znao da živim u Mozambiku. Svašta čovjek sazna od lokalnog HTZ-a… Nadajmo se da naši potencijalni gosti ne znaju koristiti Google reverse image search… Ili ćemo možda anektirat’ Mozambik, predizborno je vrijeme, svašta se obećaje”, samo su neki od komentara ispod sporne objave.

Iako su joj pojedinci sugerirali da obriše post, Hloverka ga je i dva dana poslije zadržala na svom profilu, ali u jednom od komentara objavila je pravu fotografiju iz Makarske i napisala: “Ispravak, evo prave fetive makarske plaže… Tko radi taj i griješi”, prenosi Jutarnji list.

facebook/screenshot

Komentari