Dino Rađa brani Đokovića: Pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, nitko ne nosi masku, ali zato po Novaku udri iz svih oružja

Facebook

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković našao se na udaru brojnih kritika zbog organiziranja turnira Adria Tour u Zadru.

Potvrđeno je da su pozitivni na koronavirus hrvatski tenisač Borna Ćorić, Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, Christian Groha, trener Grigora Dimitrova te petogodišnje dijete.

Đoković se ispričao i najavio da će pomoći u suzbijanju širenja zaraze, ali svjetski mediji i brojne sportske zvijezde burno su reagirali na organizaciju turnira na kojemu se očigledno nije vodilo računa o epidemiološkim mjerama.

No, poznati hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u obranu Novaka Đokovića.“Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ‘ko će ga više pokenjati. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno”, piše Rađa.

Ističe da je bilo grešaka, ali da je odgovornost bila najprije na Dimitrovom. Dodaje i kako se više nitko ne pridržava mjera.

“Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i nitko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat’ po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatiti ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa”, piše Rađa na kraju objave uz koju je objavio sliku na kojoj pozira s Đokovićem.

Komentari