Daniel Spajić: SDSS-ovka priznala kako je nezakonito potpisivala rješenja zbog kojih Hrvatska gubi novac!

screenshot

Daniel Spajić saborski zastupnik Domovniskog pokreta postavio je pitanje državnoj tajnici u Ministarstvu regionalnog razvoja Spomenki Đurić o 1700 Rješenja koje je potpisivala van zakona i procedure, te zbog kojih RH gubi tužbe, a što je još prošle godine se pojavilo u medijima. 

Najme nakon što je Spajić pitao Đurić hoće li stati na tih 1700 štetnih Rješenja, ili će nastaviti potpisivati nova, državna tajnica je slučano ili namjerno priznala kako se radi o Rješenjima koja ‘nisu potpisana sukladno procedurama i pravnim propisima’.

“Javnost se proljetos zgrozila informacijom kako je SDSS-ova ‘državna funkcionerka’ u Ministarstvu regionalnog razvoja, Spomenka Đurić nezakonito potpisala preko 1700 rješenja, zbog čega RH gubi tužbe. Danas sam je tijekom rasprave o Zakonu o otocima pitao hoće li u svojoj budućnosti stati na brojci od 1700 ili će nastaviti praksu daljneg potpisivanja štetnih rješenja za Republiku Hrvatsku.

Očito nespremna za ovo pitanje, ‘funkcionerka’ Pupovčeve trgovačke koalicije se prilično zbunila, jer je na kraju, svjesno ili ne, priznala: ‘Niti jedno rješenje nije potpisano sukladno procedurama i pravnim propisima!’



Hvala gđi Đurić na iskrenosti! Kao saborski zastupnik Domovinskog pokreta očekujem promptnu reakciju institucija na ovo priznanje, a od premijera Plenkovića hitno preispitivanje, pa i raskid nemoralne trgovačke koalicije s SDSS-om! Da vidimo hoćemo li vidjeti taj film”, napisao je Spajić u svojoj objavi.

Komentari