Dalija Orešković ispričala se bivšem suprugu: Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu, a nisam mislila ništa loše

Marko Todorov / CROPIX

Dalija Orešković ispričala se bivšem suprugu te pojasnila svoju izjavu da joj je od razvoda “teže bilo tjedan dana prije uspavati svoju kuju staru 12 godina.”

“Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu, a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani”, pojasnila je supredsjedateljica Centra Dalija Orešković gostujući u emisiji N1.

“Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup.

Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom”, rekla je Orešković za N1.



Dodala je da često neka izjava zvuči drukčije nego je bila namjera.

“Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno”, poručila je Orešković.

Što se samog postupka razvoda tiče, rekla je kako njihove kćeri, osmogodišnje blizanke, nastoje zajednički poštedjeti trauma koje svaki razvod neminovno sa sobom nosi te da ona i bivši suprug dijele skrb o djevojčicama na način da su nekoliko dana u tjednu s njom, a nekoliko s ocem.

Komentari