Čelnica lokalnog HDZ-a objavila Pavelićevu sliku uz porukicu: Da se prisjetimo našeg poglavnika

Čelnica mjesnog HDZ-a križevačkog prigradskog naselja Majurec u subotu je na svom Facebook profilu objavila sliku Ante Pavelića. “Da se prisjetimo našeg poglavnika”, napisala je Suzana Horvat u svojoj objavi. Na njenu objavu, došlo je i nekoliko komentara potpore.

Ljudi su uglavnom pisali “ZDS”, neki su spominjali i hvalili Adolfa Hitlera, a drugi su podijelili svoje mišljenje kako ne bi bilo potrebe za Olujom da je Pavelić devedesetih bio na čelu Hrvatske, piše Danica.hr.

Kaže da se šalila

Kad su s portala kontaktirali gospođu, pokušala se izvući. Ispričala se i tvrdila da ona uopće nije bila ozbilja. Objavu je odmah obrisala. “Ma nisam mislila ozbiljno, bilo je to iz zafrkancije. I malo iz revolta jer su mi dva bratića, mladi dečki, stradala na ratištu”, rekla je. Kaže kako ne misli da je Pavelić bio pozitivna osoba i da se samo malo šalila.

Suzana Horvat je bila na izbornoj listi HDZ-a za mjesne odbore u Majurcu prije dvije godine. Među objavama na svojem profilu, gospođa Horvat ima fotografiju i s premijerom Andrejom Plenkovićem.


Komentari