Capak o fotografiji na kojoj Beroš ljubi ruku ženskoj osobi: Možda se radi o fotomontaži

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, komentirao je za N1 objavljenu fotografiju ministra zdravstva Vilija Beroša s pjevačicom Ninom Badrić.

Nakon što se pojavila fotografija ministra Vilija Beroša s Ninom Badrić u ljetnoj atmosferi, objavljena je i jedna s još dvoje ljudi na kojoj ministar nepoznatoj ženi ljubi ruku.

“Ne znam, možda se radi o fotomontaži”, rekao je Krunoslav Capak za N1 i dodao:

“Važno je reći da se u jednim našim tjednim novinama dovodi u vezu to fotografiranje s jednim događajem na Korčuli na kojem je bilo nekoliko zaraženih, kako se pokazalo. No, preveliki je razmak od tog događaja 6. kolovoza do tog fotografiranja pa je teško da se to moglo dogoditi. Složio bih se da se šalje poruka, ali fotografiju ne mogu komentirati.”



Podsjetimo, Nacional je objavio kako posjeduje dokumentaciju koja dokazuje da je fotografija s Berošem nastala u vrijeme kad je Badrić već nekoliko dana trebala biti u samoizolaciji jer je pjevala na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika koji se, navodno, pokazao pozitivnim.

Ministar Beroš osvrnuo se u utorak na medijske napise da je bio na druženju na kojem je sudjelovala i Nina Badrić. Pojasnio je cijelu situaciju.

“Kontaktirao sam Nastavni zavod za javno zdravstvo i kolegicu koja je nakon uvida u njihove podatke kazala da Badrić nije zabilježena kao kontakt nakon tog zbivanja na Korčuli 6. kolovoza. Nitko s tog zbivanja nije bio pozitivan. Spominjalo se da je tamo bila i Severina, a to nije bilo točno”, kazao je i nastavio:

“Nina Badrić nigdje nije detektirana kao kontakt, nema određenu mjeru samoizolacije i mislim da nisam osobno bio ugrožen.”

Poznata imena estrade družili se na korona partyju. Trebaju li u samoizolaciju?

Komentari