Bulj: Na vlast u Crnoj Gori dolazi četnički vojvoda

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj komentirao je rezultate crnogorskih izbora na kojima je Milo Đukanović nakon 30 godina izgubio vlast, a koalicije “Za budućnost Crne Gore”, kojoj je čelnik Zdravko Krivokapić, “Mir je naša nacija” i “Crno na bijelo” osvojile većinu. Bulj tvrdi da s tom promjenom na vlast dolazi Andija Mandić za kojeg kaže da je četnički vojvoda, a da je Krivokapić ‘smokvin list’. Objavu Mire Bulja prenosimo u cijelosti:

“Na vlast u Crnoj Gori dolazi četnički vojvoda Andrija Mandić. Vojvodom ga je početkom 90-ih na Romaniji službeno proglasio Vojislav Šešelj, a Mandić je osobno sudjelovao u agresiji i pljačkaškom pohodu na jug Hrvatske i Dubrovnik s čime se često otvoreno hvali. Profesor Zdravko Krivokapić koji nominalno vodi tu koaliciju je samo smokvin list. Stvarni vođe su Mandić i mitropolit Srpske pravoslavne crkve Amfilohije. Isti onaj Amfilohije koji je 1991. na Cetinju blagoslivljao Arkanove tigrove i Bele orlove prije krvavog pljačkaškog pohoda na Dubrovnik o čemu postoje autentične snimke na društvenim mrežama.

Nažalost, u Hrvatskoj se o ovome šuti ali je naš narod u Konavlima jako zabrinut jer im prijete oni koji su ih 1991. protjerali sa zapaljenih ognjišta. Hrvati u Crnoj gori su zbrisani s lica zemlje. Nisu ušli u Parlament jer su srpske službe instalirale drugu fantomsku listu koja ih je spriječila da prijeđu cenzus. Zašto šuti naša diplomacija?”, piše Miro Bulj na Facebooku.

 



Na vlast u Crnoj Gori dolazi četnički vojvoda Andrija Mandić. Vojvodom ga je početkom 90-ih na Romaniji službeno…

Objavljuje Miro BuljSrijeda, 2. rujna 2020.

Komentari