BIZARNO Zbog svađe oko podgrijavanja graha uhićen sin poznatog bjelovarskog liječnika

ilustracija, coolinarka.com

Zbog podgrijavanja graha koji je ostao od ručka uhićen je sin (36) poznatog bjelovarskog liječnika te je slučaj dospio i do suda.

Sve je počelo kad je sin lani u studenome oko 14 sati kući stigao taksijem s bocom piva u rukama. Krenuo je podgrijavati grah na štednjaku u kuhinji i u tom času mu je prišao mlađi brat.

“Zašto podgrijavaš cijeli lonac? Uzmi jedan tanjur za sebe pa samo to podgrij”, prigovorio mu je ništa ne sluteći.

Stariji je brat tog časa poludio pa mu počeo psovati: “J… ti bog mater”! Stigla je i uplašena majka koja ga je pokušala smiriti, ali ona je dobila ‘porciju’ uvreda: “Kurvo, droljo, j… ti bog mater”!



Odmah su pozvali policiju koja je gladnog nasilnika uhitila i privela u postaju. Tamo je zadržan dva dana, a odbio je alkotestiranje.

Na sudu je priznao kako se tog dana vratio kući blago pijan i htio si je prigrijati ručak. No, brat ga je izbacio iz takta prigovarajući mu zašto podgrijava cijeli lonac graha pa su se posvađali.

Potom je, kaže, bezrazložno napao i majku jer je bio uznemiren i u stanju opijenosti.

“Imam problema s ponašanjem dok sam trijezan, ali još više kad sam pijan. Tada vrlo lako planem i reagiram na bilo kakvu provokaciju”, branio se okrivljenik.

Bjelovarski sud proglasio ga je krivim i dosudio mu 1500 kuna kazne. Kako je dva dana proveo iza rešetaka u policijskoj postaji, mora platiti samo 900 kuna, piše Danica.

Komentari