BIZARNO Peternel otkrio razlog zašto je Vrkljan napustio Domovinski pokret

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto u utorak su napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Član Domovinskog pokreta Igor Peternel na društvenim je mrežama progovorio o tome što je doprinjelo odlasku:

“Dakle, da demistificiramo današnju priču obzirom da sam dan proveo na tom čuvenom sastanku i nemam razloga ne reci punu istinu, a ona je vrlo jednostavna: zastupnici su tražili da u novi saborski ciklus uđemo na način da demokratskim procesom tajnim glasanjem izaberu predsjednika kluba!

Profesor Vrkljan dobiva jedan glas, nakon čega on i gospođa Vidović Krišto demonstrativno ustaju, oblače kapute, pozdravljaju i nakon dvije minute objavljuju na Facebooku već ranije pripremljenu objavu! Dakle duboka država o kojoj pričaju svodi se na izborni poraz i ljutnju zbog gubitka funkcije!

Točka, kraj!



Pošteno bi bilo da vrate mandate stranci koja im je omogućila logistiku i medijsku promociju za ulazak u Sabor!

Ako pak nemaju političkog poštenja za takav potez, želimo im sve najbolje u životu i radu”, napisao je Peternel na Facebooku.

Dakle, da demistificiramo današnju priču obzirom da sam dan proveo na tom čuvenom sastanku i nemam razloga ne reci…

Objavljuje Igor PeternelUtorak, 5. siječnja 2021.

Škoro o odlasku Vrkljana i Vidović Krišto: Oni se prikazuju kao borci za demokraciju i prava, a ovim su se potezom priklonili dubokoj državi

Komentari