Bivša ministrica sudjeluje u humanitarnoj tomboli za ‘Palčiće’. Ponudila atraktivni dres potpisan od osvajača zlatne lopte Cristiana Ronalda i Luke Modrića

Martina Dalić Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenuli su veliku akciju prikupljanja donacija za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju koji je teško oštećen u nedavnom potresu.

U tijeku je aukcija na kojoj će se naći vrijedne stvari najboljih hrvatskih sportaša. Prizori trudnica i majki s tek rođenom djecom u rukama, na ulici ispred Petrove bolnice, urezali su nam se u sjećanje.

U potresu je uništeno 40% opreme, a za nabavku nove pokrenuta je humanitarna akcija u koju su se uključili Dinamovi navijači.

“Zahvaljujući plavim dečkima i svemu onome što su oni napravili i građanima koji su se samoorganizirali na stranici koja je otvorena “Vratimo palčiće u Petrovu” sad smo već prešli milijun kuna”, rekla je Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”.



Prikupljanju donacija pridružila se i bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić. U objavi u grupi ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’ objavila je kako nudi zanimljiv dres.

“Za Palčiće, dres Real Madrida br. 7 Ronaldo (veličina L) sezone 2016/17 potpisan od osvajača zlatne lopte Cristiana Ronalda i nama dražeg osvajača zlatne lopte i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića te 10 njihovih suigrača: Sergio Ramos, Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema, Isco, Keylor Navas, Casemiro, Nacho Fernandez, Lucas Vasquez i još jedan hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Aukcija traje do 1.5. u podne. Procedura: potvrda o uplati za Plačiće u Inbox i dogovor o primopredaji – šaljem poštom ili u Zagrebu osobna isporuka.”, napisala je bivša ministrica.

Komentari