BEZ KOMENTARA Predstavnici Domovinskog pokreta zauzeti su organizacijom pomoći za Banovinu

Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto u utorak su objavili kako napuštaju Domovinski pokret i Klub zastupnika te stranke.

U napisu na društvenim mrežama kojeg potpisuju Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto piše kako su zbog djelovanja duboke države napustili DP i njegov klub zastupnika. Vrkljan je dodao kako je i ranije upozoravao na mnoge probleme te kako su Vidović Krišto i on već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi ih se ušutkalo i spriječilo u političkom radu.

Domovinski pokret potvrdio je ubrzo nakon toga kako su saborski zastupnici Milan Vrkljan i nezavisna Karolina Vidović Krišto napustili Klub zastupnika te stranke. Informaciju su, kažu, dobili na Facebooku.

“Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto tek je kolateralna žrtva koju je vješto izmanipulirao”, dodali su iz Domovinskog pokreta u objavi.



Upitali smo Domovinski pokret za dodatne informacije oko raskola, međutim, nisu htjeli komentirati. Evo što su poručili:

“Predstavnici Domovinskog pokreta zauzeti su organizacijom pomoći za Banovinu, u sklopu redovnih aktivnosti kriznog stožera Domovinskog pokreta koji od prvoga dana pomaže unesrećenom narodu na terenu nabavom i dostavom različitih namirnica i oblika pomoći.

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ponovno će u srijedu u pratnji saborskih zastupnika Domovinskog pokreta obići potresom pogođene stanovnike Banovine i podijeliti im prijeko potrebnu pomoć prikupljenu proteklih dana.

Izaslanstvo Domovinskog pokreta obići će i skladišta Domovinskog pokreta u koja brojni građani, simpatizeri, volonteri i članovi neumorno šalju vrijednu pomoć”, poručili su iz Domovinskog pokreta.

Vidović Krišto: ‘Postoji politički minimum ispod kojeg nećemo ići, a to je vladavina prava’

Komentari