Bartulica napao Plenkovića: Umjesto državnika, koji zna brzo donositi odluke, imamo spin majstora koji nudi floskule

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Umjesto državnika, koji zna brzo donositi odluke, imamo spin majstora koji hrvatskoj javnosti nudi plitke floskule”, napisao je predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica na društvenim mrežama.

Bartulica je reagirao na medijske napise koji tvrde da se premijer Andrej Plenković naknadno pridružio čelnicima Austrije, Bugarske, Latvije, Slovenije i Češke koji su pismom upućenom predsjedniku Europskog vijeća Charlesu Michelu i predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen pozvali na razgovore na visokoj razini o pravednoj raspodjeli cjepiva protiv koronavirusa. 

“Često moramo slušati kako Hrvatska ima veliku korist od toga što je Plenković utjecajan u Bruxellesu. Milijarde nam stižu zbog njegovog lobiranja itd. Upozoravam duže vrijeme da nije tako i sad vidimo stvarno stanje-Hrvatska je je zadnja u dobivanju naručenog cjepiva i austrijski kancelar nas uzima u zaštitu”, napisao je Bartulica i zaključio kako je to prežalosno!

Dodao je kako umjesto državnika, koji zna brzo donositi odluke, imamo spin majstora koji hrvatskoj javnosti nudi plitke floskule.



“Još čekamo njegov komentar na biser HDZ-ovog kandidata da se u Zagrebu napravi tvornica cjepiva protiv raka”, napisao je Bartulica na Facebooku.

Komentari