Bandićeva bliska suradnica sve objasnila: Laž je da smo razgledavali bunde. Mi stalno obilazimo obrtnike u krizi

Natalija Prica Oreski. Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica istupila je prvi put nakon što su objavljene fotografije snimljene kroz izlog zagrebačke krznarije u kojem su njih dvoje razgledavali bunde.

U današnjem tiskanom izdanju Jutarnjeg, tvrdi kako medijske interpretacije tih fotografija nije točne. Ona i gradonačelnik su, kazala je, samo brižno obilazili zagrebačke obrte, da vide kako se nose s krizom.

“Taj dan smo posjetili razne obrtnike, da bismo iz prve ruke čuli kako se nose s ovim teškim vremenima”, kazala je za Jutarnji list i dodala kako je jako smeta što se izvukla činjenica da joj je baš bio rođendan. “To je apsolutno nebitno za ovu priču. Nije prvi put da obilazimo obrtnike ali, eto, neki se dobronamjernik tamo zatekao i napravio te fotografije”, rekla je.

‘Sve me ovo jako pogađa’

U intervjuu se požalila i na to što ju javnost promatra samo kroz izgled i skupu odjeću koju nosi, a ne kroz rezultate njezina rada. Konstatirala je kako je ženama jako teško u politici. Kao osobu je, ispričala je dalje, strašno pogađaju “zlonamjerne podvale o njoj i gradonačelniku”.



“Ne mogu vjerovati da se neki ljudi koji se nazivaju novinarima mogu tako igrati ljudskim sudbinama”, komentirala je. Jutarnji je pritom zamolila da je predstave samo s djevojačkim prezimenom Prica. Nije htjela komentirati glasine o razvodu, no priznala je kako im se užurbani ritam života odrazio na brak.

Kako je upoznala Bandića

Ispričala je i kako je gradonačelnika upoznala 2011. godine, u službenom posjetu nakon izbora za Miss Universe na kojem je pobijedila. Već je tada iznimno cijenila gradonačelnika Bandića koji – ovo je točan citat – “puno radi i čini sve za dobrobit Zagrepčana”. A njegovoj stranci pridružila se zato što joj je politika “oduvijek bila zanimljiva kao fenomen”.

Gospođa je inače stomatologinja, a danas je gradska zastupnica, šefica Gradske organizacije Bandićeve stranke, predsjednica Foruma mladih, članica u tri gradska odbora. Ne misli da je brzo napredovala jer je, tvrdi, u pet godina učinila iznimno puno.

Komentari