Bandić suprotno mjerama Stožera bez maske razgledava bunde po centru Zagreba u društvu stranačke kolegice

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik i višestruki Uskokov optuženik Milan Bandić jučer je navodno u predvečerje u centru Zagreba razgledavao bunde.

Bunde je u jednoj krznariji u samom centru Zagreba razgledavao u društvu mlađe žene. Po svemu sudeći, radi se o njegovoj gradskoj zastupnici Nataliji Prici Oreški, članici Predsjedništva njegove stranke i šefici Mladih 365, organizacije mladeži njegove stranke. Ona je, inače, upravo jučer proslavila 32. rođendan.

Portal Index je u posjedu više fotografija na kojima se vidi da je Bandić u trgovini s bundama i krznom, a na fotografijama se vidi i da, suprotno mjerama Stožera, u trgovini ne nosi masku, te su pitali za komentar zagrebačkog gradonačelnika, no on ga nije imao.

Bandić, Mila Horvat i cipele Louis Vuitton u Beču

Na suđenju Bandiću u aferi Agram puštena je snimka iz 2014. godine na kojoj Bandić sugerira televizijskoj voditeljici Mili Horvat da će ih službeni vozač službenim gradskim autom odvesti u centar Beča kod tamošnje opere da kupe Louis Vuitton cipele te da će on sve refundirati. Voditeljica kaže da nemaju toliko novca sa sobom, a Bandić predlaže kupnju karticom. Bandić ju je pitao “je li kupila papak” u Vuittonu.Prema pisanju medija, pretragom Bandićeva mobitela nađeni su i SMS-ovi Mile Horvat Bandiću iz lipnja 2014. u kojima ga pita koliki joj je rođendanski budžet i treba li ga čekati, bar dok ne dobije korporativnu karticu, a u ranijim SMS-ovima se spominjalo zapošljavanje rođakinje, za što je Bandić dobio zahvalu i to riječju ‘pusa’, piše Index.

Komentari