Bandić je odmah reagirao na Juričanovo gostovanje u Nu2: Poslao je poruku ‘nesuđenom imenjaku’

Marin Tironi/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oglasio se na Facebooku odmah po završetku današnje HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ čiji je gost bio redatelj Dario Juričan s kojim se susreo prije nekoliko dana na premijeri filma ‘Kumek’.

“Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!”, napisao je Milan Bandić uz fotografiju boce gina na plavoj majici sa sloganom kampanje ‘Neumoran’.

Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaNedjelja, 29. studenoga 2020.

Premijera ‘Kumeka’ je održana 22. prosinca, a Juričan mu je tada poklonio knjigu ‘Kumek’ autora Saše Paparelle i Hrvoja Appelta, no Bandić je izvadio novac i platio mu 70 kuna za knjigu. Gradonačelnik je tada dobio i bocu gina, koji je proizveo sam Juričan u svojoj maloj craft destileriji.

Juričan se prilikom gostovanja u ‘Nedjeljom u 2’ osvrnuo na susret s Bandićem na premijeri. Istaknuo je da je došao u majici na kojoj je pisalo ‘neumoran’, a padao je s nogu od umora.

“To je jedan jezivi zombi, dobro je da je živ. Poklonio sam mu knjigu, koju nije htio uzeti. Tutnuo mi je 70 kuna koliko košta knjiga. Prije toga sam mu dao gin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici – duguje mi 240 kuna. Začudilo me to da ne zna ni poklon primiti”, rekao je redatelj.

Dario Juričan: Milan Bandić je kukavica koje me izbjegava. To je jedan jezivi zombi, dobro je da je živ.

Komentari