‘Bandić gradskim financijama i gradskom imovinom ne upravlja dobro i u javnom interesu’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

HNS-ov gradski zastupnik Tomislav Stojak komentirao je upravljanje Gradom Zagrebom te financijske probleme koji su uslijed pandemije koronavirusa isplivali na površinu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nakon najnovije Državne revizije financijskog poslovanja Grada Zagreba jasno je da je „car gol“!

Umjesto što je suspendirao ovogodišnji gradski proračun i njegovo izvršavanje, gradonačelnik Milan Bandić trebao je posljednjih godina biti racionalan i odgovoran prema novcima građana Zagreba i sada bi s puno manje problema rješavali posljedice potresa i virusa.

Gradonačelnik i gradska uprava pokazali su još jedanput da kreativno knjigovodstvo ne smije biti način na koji se vodi Zagreb.



Najnovije uvjetno mišljenje Državne revizije RH o financijskom poslovanju Grada Zagreba za 2018. godinu, pokazuje još jedanput da se gradskim financijama i gradskom imovinom ne upravlja niti dobro, niti u javnom interesu i da postoje ogromni problemi koji se uporno guraju godinama pod tepih što na kraju moraju plaćati građani Zagreba, koji, podsjećam, plaćaju najveći prirez u državi.

Ovakvo vođenje i upravljanje Zagrebom, uz sve probleme koji su nas zadesili s epidemijom virusa COVID-19 i potresom, naš grad vodi jedino u ponor iz kojeg će biti gotovo nemoguće izvući se , ako uopće i preživimo. Car je gol i došlo je vrijeme da gradonačelnik Bandić više nema priliku uništavati budućnost Zagreba i Zagrepčana.”

[Nakon najnovije Državne revizije financijskog poslovanja Grada Zagreba jasno je da je „car gol“!]Umjesto što je…

Gepostet von Tomislav Stojak am Donnerstag, 9. April 2020

Komentari