Zoran Mamić u naletu iskrenosti nakon utakmice: Na dobrom smo putu da upropastimo sve dobro što smo radili cijelu sezonu

Screenshot

Dinamo je u subotu u Puli protiv Istre jedva izvukao ‘nulu’. Još jedna u nizu loših partija Modrih duboko je razočarala trenera Zorana Mamića. Prema viđenom, Istra je bila bolja i trebala je slaviti.

“Nikada nisam bio u sličnoj situaciji; ni kao igrač, ni kao trener, a ni kao sportski direktor“, razočarano je rekao Mamić nakon utakmice.

U naletu iskrenosti Mamić je priznao:

“Što god da napravimo, ne izgleda dobro. Bez volje, energije i strasti ne može se igrati nogomet. Na dobrom smo putu da upropastimo sve dobro što smo radili cijelu sezonu. Moramo se restartati, vratiti na nulu i krenuti ispočetka. U suprotnom ćemo biti nezadovoljni i nesretni jer ubrzo kreće nova sezona“, rekao je.



Sad se već može reći da šok-terapija ne da nije uspjela, nego je potpuno promašena. Mamić nije uspio podići momčad ni za milimetar pa ispada da je smjena Igora Jovićevića bila bespotrebna.

Rezultati i još više igre Modrih zorno demonstriraju da je postavljanje Mamića kao zamjenskog trenera pred kraj sezone bio iznimno loš potez. Ako su mislili postaviti Zorana Mamića, s idejom da bude dugoročnije rješenje, što zapravo i jesu htjeli, odnosno što je htio glavni šef i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić, ali u Maksimiru to ne žele priznati, trebali su taj plan i provesti u djelo. Ovako su se još jednom pokazali nedosljednim, piše Gol.hr.

Komentari