Zoran Mamić o bratu Zdravku: Osim što smo braća, mi smo više od toga, analiziramo i kombiniramo

Screenshot

Pred novinare je prvi put nakon dolaska na funkciju sportskog direktora ovoga ljeta stao Zoran Mamić. Mamić je otkrio kakva će biti raspodjela novca od transfera Olma, ali i jesu li DORH i USKOK istraživali transfer, piše Dnevnik Nove TV.

Dani Olmo je, tvrdi Mamić, najveći Dinamov transfer u povijesti, zbog raznih bonusa i postotka od budućeg transfera. A novac ide samo na račun Dinama.

‘USKOK? Sigurno vrebaju i prate’

“Fiksna svota od 18,5 milijuna eura plaća se odjednom na Dinamov račun, pa idu bonusi. Treći dio je 20 posto od idućeg transfera. Što se tiče cijelog transfera, on sjeda na račun Dinama, nije još, ali će sjesti i od toga će biti samo plaćena normalna menadžerska komisija njegovim agentima”, rekao je Mamić.

Zoran Mamić je, podsjetimo, nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zbog malverzacija oko izvlačenja novca iz kluba.



Je li danas veći pritisak raditi transfere? Je li istina da vas nadgleda DORH, USKOK konkretno oko Olmova transfera?

“Pa teško mi je reći, sigurno da oni vrebaju i prate. To je njihovo pravo, to njih morate pitati. Ne bojimo se toga, radimo onako kako moramo raditi. Sva dokumentacija koja bi eventualno bila zatražena bit će im dostavljena”, odgovorio je Mamić.

‘Osim što smo braća, mi smo više od toga’

Brat Zdravko je, priznaje, redovito na liniji i prati sva događanja oko kluba.

“Ne trebam ja kriti, osim što smo braća, mi smo više od toga. Tako je od rođenja. Čuli smo se milijardu puta, analiziramo, kombiniramo”, rekao je Mamić.

A Dinamo, nakon što mu je novo euro proljeće izmaknulo za dlaku ove sezone, iduće će imati iste ambicije.

“Želimo i dalje zadržati ekipu na okupu, sigurno je da ćemo je pojačati na ljeto. Napraviti još konkurentniju ekipu i tražiti još bolji rezultat”, rekao je Zoran Mamić za Dnevnik Nove TV.

Komentari