Zlatan Ibrahimović vratio se na travnjak, a Milan pobjedama

AC Milan News

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 17. kola Serie A nogometaši vodećeg AC Milana su na svom terenu pobijedili Torino sa 2-0, a strijelci su bili Rafael Leao (25) i Franck Kessie (36-PEN).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zaražen koronavirusom, nije bio u sastavu Milana, dok je Zlatan Ibrahimović, koji se je oporavio od ozljede, ušao u igru u 85. minuti.

U 17. kolu nogometaši Genoe su kod kuće svladali Bolognu sa 2-0, a strijelci za važnu pobjedu u borbi za opstanak bili su Miha Zajc (44) i Mattia Destro (55). Za Genou Milan Badelj je odigrao cijeli susret, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 81. minuti.

Nogometaši Atalante nastavili su pozitivan niz, svladavši u subotu u gostima Benevento sa 4-1. To im je treća pobjeda u nizu, a strijelci su bili Josip Iličić (30), Rafael Toloi (69), Duván Zapata (71) i Luis Muriel (86).



Za domaćine jedini pogodak zabio je Marco Sau (50). Mario Pašalić je i dalje na listi ozlijeđenih igrača Atalante, dok je branič Boško Šutalo ostao na klupi za pričuve.

Komentari