Zdravko Mamić preuzima srpski klub velikih ambicija?

Cropix

Zdravko Mamić preuzet će srpski klub, TSC iz Bačke Topole. Tako barem u ponedjeljak navečer piše portal MaxbetSport, odnosno novinar Dejan Prlina, koji u članku, između ostalog, ističe da klub živi od mađarskog kapitala.

Naime, mađarska vlada je sagradila stadion i akademiju klubu iz Bačke Topole, u mjestu u kojem većinsko stanovništvo (oko 60%) čine ljudi mađarskog podrijetla.

TSC Bačka Topola trenutačno je desetoplasirana momčad u srpskoj Superligi, a ove je godine zaigrala u kvalifikacijama za Europsku ligu gdje je ispala u drugom pretkolu od rumunjske Steaue nakon dramatičnog izvođenja jedanaesteraca.

Klub je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu s 59 bodova, dakle, uz samo pet bodova manje u odnosu na drugoplasirani Partizan (Crvena zvezda je proslavila naslov uz 78 bodova).



Mamić takvu informaciju još uvijek nije komentirao, međutim, nedavno je kazao da ne bi imao ništa protiv da svoju poslovnu karijeru nastavi i u susjednoj državi.

“Nemam nikakav razlog da sutra ne radim u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu. To za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu i da na tržištu u normalno uređenim okolnostima imam takvu ponudu, za mene bi to bio privilegij”, rekao je tijekom razgovora u emisiji Sportlight, piše MaxbetSport.

Komentari