Zdravko Mamić iz Međugorja poručio: Game over!

Cropix

Zdravko Mamić, danas službeno savjetnik zagrebačkog Dinama, oglasio se u ponedjeljak navečer na svom profilu na Facebooku na temu smanjenja plaća igračima.

U maksimirskim odajama još uvijek se odvija prava drama otkako je uprava predložila stručnom stožeru i igračima da se odreknuo dijela svojih primanja, a na što struka i igrači (zasad) nisu pristali. Konkretnije, klub je predložio da se trećina primanja isplaćuje u redovnim rokovima, dok bi se trećina primanja počela isplaćivati u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice Dinama. Bez posljednje trećine bi ostali zauvijek. Odbijenica je rezultirala otpuštanjem kompletnog stručnog stožera Nenada Bjelice, što je Osječanina poguralo pred izlazna vrata hrvatskog prvaka s kojim je ostvario zapažene rezultate, pogotovo u europskim kupovima.

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 tisuća kuna.  Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”, piše Mamić na svojim službenim stranicama.

 



Komentari