ZAMIJENIO HRVATSKU RUSIJOM! Iako je mogao igrati za Vatrene poziv nije došao

Silvije Begić koji trenutno igra u Rubinu jedan je od najboljih stopera u ruskoj nogometnoj ligi a sada planira uzeti i rusko državljanstvo koje bi mu omogućilo poziv za najbolju vrstu te zemlje.

Silvije Begić je 27-godišnji branič Rubina iz Kazana ove je sezone oduševio sve u Rusiji. Ruski mediji pišu kako je riječ o jednom od najboljih braniča u ligi i kako se odlično nadopunjava s novim hrvatskim reprezentativcem Filipom Uremovićem. Iako ima mogućnost igrati i za ‘Vatrene’, poziv od HNS-a nikad nije dobio.

“Nitko me nije kontaktirao. Nadao sam se pozivu i ranije kada sam dobro igrao. Očekivao sam da ću biti nagrađen, ali ništa nije bilo od toga. U Hrvatskoj su me spominjali mediji, a u BiH nisu. Možda nisu znali da imam njihovu putovnicu. Rekao sam da ću se odazvati onome tko me prvi pozove’, rekao je Begić i otkrio kako vjerojatno neće igrati ni za Hrvatsku, ni za BiH već za Rusiju:

‘Ne bih htio ispasti bahat, ali nisam siguran da bih se sada odazvao reprezentaciji BiH. Imam ruske agente i sređujem papire da dobijem njihovo državljanstvo i putovnicu, da ne budem stranac. Ranije sam drugačije razmišljao, ali ne znam kako bih sada postupio da dobijem poziv’, rekao je bio Begić koji je rođen u Posušju, a igrao je za Kamen iz Ivanbegovine, Rudeš, zaprešićki Inter i Orenburg.



Komentari