Zakasnio na trening pa sve svalio na vanzemaljce: Oteli su me, uzeli mi dušu i analizirali je

Twitter

Guillermo Marino argentinski je nogometaš fine karijere koja je potrajala 15 godina, od 2000. do 2015., a kruna je zasigurno pet godina nastupanja za tamošnjeg velikana Bocu Juniors.

Iz tog perioda datira i nevjerojatna priča koja je danas umirovljenog veznjaka vratila u sportske medije diljem svijeta. Ispričao ju je njegov bivši suigrač Gustavo Lorenzetti; po njemu, Marino je jednom kao ispriku za kašnjenje na trening naveo otmicu vanzemaljaca.

“Jednom je rekao da je zakasnio na trening jer su ga oteli vanzemaljci. Objasnio je da se odjednom izgubio, da su ga oteli, uzeli mu dušu i analizirali je. Tako nešto”, prisjetio se Lorenzetti, koji smatra da njegov suigrač nije ništa izmislio.


“Ima slučajeva kada će igrač reći da ga nije bilo dva dana jer su ga oteli vanzemaljci, ali Guille nije bio takav igrač. Bio je jako dobar tip, svi su to znali”, rekao je, a tvrdi i da su mu suigrači povjerovali nakon što im je pružio uvjerljiv, grafički opis cijelog događaja.

“Iskreno, vjerujem u vanzemaljce. Imao je odlično objašnjenje i svi smo mu morali povjerovati”, zaključio je, a prenosi Gol.hr.

Komentari