Xavi se oglasio nakon preuzimanja Barcelone: Dragi navijači, vraćam se doma

Photo: Instagram

Dugo je trebalo da se Barcelona i Al Sadd dogovore, ali u noći s petka na subotu katalonski je klub objavio da je njihov novi trener Xavi Hernandez. Tako je ispunjena želja mnogobrojnih navijača katalonske momčadi koji su željeli na klupi svojeg kluba vidjeti upravo ovog legendarnog veznjaka, a ni on sam nije bio imun na pozive s Camp Noua. To najbolje pokazuje i njegova prva objava na Instagramu nakon što je postao trener Barcelone, prenosi Jutarnji list.

“Dragi navijači, vraćam se doma!

Vraćam se na mjesto na kojem sam odrastao, vraćam se u Klub mojeg života. Nemam riječi kojima bih opisao emocije koje osjećam što ću opet braniti ovaj grb koji mi je otisnut u srce, da ponovo osjetim vibraciju Camp Noua i da ponovo čujem navijanje ovih sjajnih navijača.

Znam da stižem u teškom trenutku, ali s tim izazovom se suočavam s najvećim mogućim entuzijazmom. Radit ću i boriti se sa svima vama da zajedno dođemo do mjesta koje zaslužujemo. Hvala Barceloni na povjerenju, kao i svim navijačima koju su vjerovali da trebam preuzeti ovu važnu ulogu.



Priča se nastavlja…”, napisao je Xavi na španjolskom, katalonskom i engleskom

Komentari