Zaha zamolio da ga ne pozivaju u reprezentaciju jer se svaki put vrati bolestan

Napadač Crystal Palacea Bjelokoščanin Wilfried Zaha zamolio je da ga ne pozivaju u reprezentaciju za sljedeća dva kvalifikacijska meča za Svjetsko prvenstvo 2022. sredinom studenog, kazao je izbornik “Slonova” Patrice Beaumelle.

– Prije nekoliko dana Zaha mi je poslao poruku da svaki put kada dođe u reprezentaciju, vraća se bolestan. Zamolio me da ga ne zovem, rekao je Beaumelle na konferenciji za novinare na objavi popis 25 igrača za dvoboje s Mozambikom (13. studenog) i Kamerunom (16. studenog), završnim utakmicama grupne faze kvalifikacija za SP 2022.

Obala Bjelokosti je prva u skupini D s 10 bodova, samo bod prednosti ispred Kameruna, pa će sučeljavanje u kamerunskoj Douali biti odlučujuće za prolazak u završnu fazu kvalifikacija.

– Želim vojnike, ratnike koji će i s jednim nogomi doći u selekciju. To je poruka koju jasno i glasno šaljem svakom igraču, poručio je izbornik.



Zaha, koji će idući tjedan napuniti 29 godina, već je odbijao nacionalnu selekciju, svaki put zbog osobnih razloga. Obala Bjelokosti nije se plasirala na prošlo SP.

Komentari