VRSALJKO: Svi koji me bolje poznaju znaju što za mene znači reprezentacija i kakva atmosfera tu vlada

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko dobio je jedan slučajni udarac šakom u glavu na utakmici protiv Danske, a u razgovoru za HRT objasnio je o čemu se radilo.

– Imao samo neke poteškoće lagane kod auta i kornera, ali svakako sam s izbornikom imao dogovorenu minutažu, kao što se zna dolazim iz perioda operacije jedne sitne ozljede koju sam imao. Sve u svemu, ništa nije ozbiljno, zadovoljni s tri boda i super je sve, rekao je Vrsaljko.

Odigrao je Vrsaljko prvu utakmicu nakon Eura u hrvatskom dresu.

– Kao da sam opet kod kuće došao. Svi koji me bolje poznaju znaju što za mene znači reprezentacija i kakva atmosfera tu vlada. Presretan sam, to iskreno kažem iz srca, ovo je moj drugi dom, ustvrdio je Vrsaljko.



Hrvatska je pobijedila Dansku, a posebno je impresionirala s drugim poluvremenom.

– Oni su dobri, ali ne mogu se uspoređivati s nama. Mislim da smo bolja reprezentacija i kvalitetnija. Imali smo bolje šanse nego oni. U prvom poluvremenu su nešto kontrolirali, imali loptu, ali šanse nisu bile ozbiljne. Drugo poluvrijeme, razlika se vidi na terenu, rekao je Vrsaljko koji je kratko najavio i svoj mogući nastup protiv Francuske koji je na rasporedu u ponedjeljak.

– Ako mogu, igram i idem do kraja. Nije prvi put da igram ovakav ili onakav. Nadam se da ništa nije ozbiljno.

Komentari