Vrsaljko napušta Atletico, španjolski mediji znaju klub u kojem će nastaviti karijeru

Davor Pongracic / CROPIX

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko mogao bi ovo ljeto napustiti madridski Atlletico te prijeći u grčkog prvaka Olympiakos i ondje ostati dvije sezone, pišu u srijedu španjolske novine Marca pozivajući se na grčke medije.

Vrsaljku ugovor istječe za dvanaest dana, 30.lipnja, a zasad nema naznaka da će ugovor biti produžen.

Atletico, koji je okončao sezonu na trećem mjestu u prvenstvu, ponudio je 30-godišnjem Vrsaljku novi ugovor s manjim iznosom plaće a on još uvijek nije odgovorio na to, tvrdi grčki portal Sport 24.

Vrsaljko bi mogao potpisati dvogodišnji ugovor s Olympiakosom, navodi isti medij.Glasnogovornik Atletica kaže da nema informaciju hoće li Vrsaljko ostati u klubu i koliko je vjerodostojna vijest o njegovom mogućem odlasku u Grčku. Vrsaljko u subotu nije bio dostupan za komentar.

Desni bek, koji je uslijed ozljeda pao u drugi plan kod trenera Diega Simeonea, posljednju utakmicu odigrao je 11. svibnja protiv Elchea kada je travnjak napustio u sedmoj minuti zbog ozljede.

Ovaj mjesec ga je hrvatski izbornik Zlatko Dalić bio pozvao u reprezentaciju, iz koje je izbivao godinu dana. U posljednjoj utakmici u kojoj je Hrvatska pobijedila Francusku u Parizu 1-0 Vrsaljko nije nastupio.

U Atletico Madridu je proveo šest sezona tijekom kojih je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka Španjolske godine 2021. te osvajanju Europske lige 2018. godine.

 

Komentari