VRAĆA LI SE LEGENDARNI BOKSAČ U RING? Mike Tyson: Osjećam se nezaustavljivo

Bleacher Report / Twitter

Mike Tyson posvetio se treniranju za vrijeme karantene o čemu redovno obavještava svoje obožavatelje putem društvenih mreža, a posljednjim video zapisom koji je objavio na Instagramu nagovijestio je mogući povratak u ring.

Umirovljeni američki boksač i bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji još jednom je pokazao svoju fizičku spremnost te poručio: “Vraćam se”.

Nije otkrio vraća li se zaista profesionalnom boksu, no kada je u pitanju “Iron Mike”, sve je moguće. Ono što je poznato jest da ima namjeru boriti se kako bi skupio novac za humanitarne svrhe.

“Još uvijek nije gotovo, sve je moguće. Osjećam se nezaustavljivo. Bogovi rata su me probudili, zapalili su moj ego i žele da opet idem u rat. Osjećam se da sam opet mlad”, poručio je Tyson u videoprijenosu uživo na Facebooku.

Mike Tyson jedan je od najkontroverznijih boraca. Osim po sportskom umijeću, plijenio je medijsku pažnju i zbog optužbi za silovanje te drugih incidenata. Tyson je imao i problema s drogom, a proveo je i tri godine u zatvoru.

Imao je 58 profesionalnih borbi, a slavio je 50 puta. Tyson je bivši prvak svijeta i drži rekord kao najmlađi boksač koji je osvojio naslove u teškoj kategoriji po verzijama WBC, WBA i IBF u s 20 godina, 4 mjeseci i 22 dana starosti.

Komentari