Vlašić: I kad ne ide dobro uspjeli smo pobijediti, to je velika snaga ove Hrvatske

Hrvatski veznjak Nikola Vlašić zabio je u 32. minuti vodeći pogodak za Hrvatsku, koja je u nedjelju u Maksimiru pobijedila u 3. kolu Lige nacija Švedsku s 2-1 (1-0).

“Prvo poluvrijeme je bilo odlično, mogli smo zabiti barem dva gola. Bili smo dobri u presingu, kada bi ih stisnuli oni su ispucavali lopte napamet. No, isto tako prvo poluvrijeme smo se dosta iscrpili, ne možeš cijelu utakmicu igrati presing. U nastavku oni su se prilagodili našoj formaciji, izgledali su bolje, zabili su za 1-1, a imali su još i neke šanse. No, mi smo pokazali kvalitetu, i kad nam ne ide dobro uspjeli smo pobijediti. To je velika snaga ove Hrvatske”, izjavio je Vlašić za Novu TV.

 Hrvatska u srijedu, također na Maksimiru, dočekuje svjetske prvake Francuze, ali sada u utakmicu ulazi sa dvije pobjede, protiv Švicarske i Švedske.

 “Pobjede su nas napunile samopouzdanjem. Poraz 2-4 u Francuskoj nije realna slika, jer smo i tamo odlično izgledali, ali smo primili neke jeftine golove. Sada imamo priliku pokazati pravo lice”, istaknuo je Vlašić.



Francuzi su u srijedu u Parizu uvjerljivo pobijedili Ukrajinu sa 7-1 u prijateljskom susretu.
“Nisam vidio”, kratak je bio Vlašić.

Komentari