VIRTUALNI POVRATAK OMILJENE NOGOMETNE LIGE Nastup potvrdilo nekoliko zvijezda, a natjecanje počinje 21. travnja

Twitter

Vodstvo engleske Premier lige objavilo je na svojim internetskim stranicama kako će virtualna verzija natjecanja početi 21. travnja, a prikupljena sredstava donirat će se Nacionalnom institutu za zdravstvo (NHS) koji se bori protiv koronavirusa na Otoku.

Trenutačno je nejasno kada će se nogometaši engleskih klubova moći vratiti na travnjak, ali će neki od njih svoje sposobnosti moći testirati u videoigri Fifa 20, gdje će predstavljati svoje klubove.

Nastup su već potvrdili Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Todd Cantwell (Norwich), Ryan Fredericks (West Ham), Diogo Jota (Wolverhampton), Raheem Sterling (Manchester City) i Wilfried Zaha (Crystal Palace).

Ostala imena bit će poznata prije izvlačenja, koje će se održati u ponedjeljak, 20. travnja u 10 sati. Prvo kolo natjecanja zakazano je dan kasnije, a finale će biti televizijski i emitirano u subotu 25. travnja.



“Svjesni smo važnosti pronalaska novih načina za zabavu navijača u ovom trenutku i uzbuđeni smo što možemo okupiti brojne igrače za ePremier League Invitational turnir,” poručili su iz vodstva lige.

Navijači će moći gledati sve utakmice tijekom cijelog tjedna na web stranici i aplikaciji Premier lige, kao i na njenim YouTube , Facebook i Twitter kanalima.

Komentari